Πήρε τη νίκη και πάει... Χαλάνδρι για να το τελειώσει...

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών
Στον πρώτο αγώνα της φάσης των πλέι-άουτς του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Νηρέα Χαλανδρίου το απόγευμα της Πέμπτης 5 Μαΐου 2022 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, επί του οποίου και επικράτησε με 14-5.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, οι παίκτριες του Δικεφάλου έδωσαν εξίσου δυνατή έμφαση σε άμυνα και επίθεση, με αποτέλεσμα να προηγηθούν με 2-0 και να κλείσουν την πρώτη περίοδο με 3-1. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι "ασπρόμαυρες", βρήκαν εξίσου επιθετικές λύσεις, ενώ ήταν σκληρή και η άμυνά τους, προκειμένου να περιορίσουν τον αντίπαλο και να μην τον αφήσουν να σκοράρει, κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο τελικά με 5-2 σκορ. 

Στην επανάληψη, οι αθλήτριες του Πάνου Βέργου, είχαν εξ' ολοκλήρου τον έλεγχο και βρέθηκαν να προηγούνται με 8-2 σκορ, παίρνοντας αέρα +6 γκολ, για να κλείσουν τελικά την περίοδο με 10-3 σκορ. Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, οι «ασπρόμαυρες» δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο, φτάνοντας στη νίκη με 14-5.

Στο διά ταύτα, ο ΠΑΟΚ, στον πρώτο αγώνα της φάσης των πλέι-άουτς εμφανίστηκε εξαιρετικά ανταγωνιστικός και ανανεωμένος, ενώ και η προσθήκη της διεθνούς Maud Meggens έδωσε άλλο "αέρα" στην ομάδα, η οποία πλέον στρέφει την προσοχή της στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των αγώνων, καθώς αντιμετωπίζει τον Νηρέα Χαλανδρίου το Σάββατο 7 Μαΐου 2022 και ώρα 14:00 στο Κολυμβητήριο Χαλανδρίου.

ΠΑΟΚ - Νηρέας Χαλανδρίου: 14-5

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-1, 5-1, 4-2

 

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Φορίδου, Μέγκενς 2, Ακιλμπάγιεβα, Μπίκου, Ταυρίδου, Γραικού 3, Λαμπρούση, Στόγιου, Φραγκιά 3, Ντόνα, Λασκαρίδου 6, Μανίκα, Συκά, Παρασκευοπούλου.