Το Σκάκι του ΠΑΟΚ και οι Κατασκηνώσεις Καλύβας μαζί!

paok
Κατηγορία: Σκάκι

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 09/06/2022


Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Σκάκι ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τις Κατασκηνώσεις Καλύβας, που αναλαμβάνουν ως υποστηρικτής του τμήματος.

Την φετινή περίοδο, οι αθλητές Σκάκι του ΠΑΟΚ, θα φιλοξενηθούν δωρεάν. 

Η παιδική κατασκήνωση Καλύβας – μία από τις μεγαλύτερες παιδικές κατασκηνώσεις καλοκαιρινών διακοπών για παιδιά στην Ελλάδα – ιδρύθηκε το 1977 από τον κ. Γιώργο Καλύβα, καθηγητή Φυσικής Αγωγής και βρίσκεται μέσα σε ένα καταπληκτικό παραθαλάσσιο πευκοδάσος 200 στρεμμάτων, στην Μεταμόρφωση Χαλκιδικής.

Προτεραιότητα, όλα αυτά τα χρόνια, ήταν και είναι η δημιουργία άριστων συνθηκών για την ασφαλή και υγιεινή διαμονή των παιδιών.

Οι κατασκηνωτές μας διασκεδάζουν και παράλληλα διδάσκονται, συμμετέχοντας σε ένα μεγάλο αριθμό δραστηριοτήτων.

Η παιδική κατασκήνωση Γ.Α Καλύβας Α.Ε. προσφέρει μέσα σε μία πανέμορφη τοποθεσία που συνδυάζει τη φυσική ομορφιά των βουνών με τη βαθυγάλαζη θάλασσα της Ελλάδας, φανταστικές διακοπές για τα παιδιά σας.

Αναβαθμίζοντας και τελειοποιώντας τις εγκαταστάσεις και τα λειτουργικά της συστήματα και εκπαιδεύοντας παράλληλα το στελεχειακό δυναμικό της, η παιδική κατασκήνωση έχει κερδίσει την διεθνή αναγνώριση για την άριστη φιλοξενία της.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ