Μενέλαος Κοκκινάκης πράξη... τρίτη!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 06/07/2022


Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Μενέλαο Κοκκινάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. 

Ο Έλληνας λίμπερο, γεννημένος το 1993 και με ύψος 190cm, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ, «εξαργυρώνοντας» την πολύ καλή του παρουσία την περσινή σεζόν, η οποία συνοδεύτηκε και με την κατάκτηση του Κυπέλλου. 

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Μενέλαος Κοκκινάκης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την οργάνωση του Σωματείου, και την συμπεριφορά απέναντι μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, και τον προπονητή, Joshko Milenkoski, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Για ακόμα μία χρονιά θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, ώστε η ομάδα να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται μέσα από την δουλειά και το πάθος μου. Εύχομαι μία καλή σεζόν για την ομάδα, και υγεία σε όλους για ακόμα μία όμορφη χρονιά. Καλό καλοκαίρι σε όλους!». 

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ