Μαρίνα Θεοδωράκη: Η ταλαντούχα χαφ στον ΠΑΟΚ Morris!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 10/07/2022


Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρίνα Θεοδωράκη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. 

Γεννημένη στις 30/04/2007, η Μαρίνα Θεοδωράκη αγωνίζεται ως αριστερό χαφ και έχει ύψος 176cm. 

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 10 ετών, αγωνιζόμενη στις ακαδημίες του Άρη. 

Τις σεζόν 2020-21 και 2021-22 αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα, συμμετέχοντας σε όλους τους αγώνες, στους οποίους πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. 

Είναι διεθνής με την Εθνική Κορασίδων της χώρας μας, με την οποία συμμετείχε και στο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα στο Ισραήλ. 

Ο ΠΑΟΚ Morris, πιστός στο πλάνο του, συνεχίζει να εντάσσει στο δυναμικό του νεαρά ταλαντούχα κορίτσια, τα οποία αποτελούν το παρόν και το μέλλον του ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Μαρίνα Θεοδωράκη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αρχικά δηλώνω την έντονη χαρά μου που θα είμαι μέλος της μεγαλύτερης ομάδας του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Ερχόμενη από μία ομάδα στην οποία μάζεψα εμπειρίες, ήρθε η ώρα να ανέβω ακόμα ένα σκαλί παραπάνω, και να μάθω περισσότερα πράγματα για το αγαπημένο μου άθλημα, το ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Κωνσταντίνο Βαρδαλή, και τον προπονητή, κ. Λευτέρη Κανάτα, για την εμπιστοσύνη τους. Είμαι έτοιμη να συνεργαστώ με νέους ανθρώπους και να αποκομίσω νέες γνώσεις. Σκοπός μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είμαι έτοιμη για αυτή τη νέα πρόκληση!». 

Καλώς ήρθες Μαρίνα!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ