Δυναμώνει την περιφέρεια του με Νίκο Κουκμίση ο ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 14/07/2022


Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Νίκο Κουκμίση, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. 

Γεννημένος στις 21/06/1999, ο Νίκος Κουκμίσης αγωνίζεται ως πλέιμεϊκερ και έχει ύψος 180cm. 

Ξεκίνησε το χάντμπολ το 2007 στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, στον οποίο παρέμεινε για 15 χρόνια. Σε αυτή την 15ετή πορεία κατέκτησε ένα Κύπελλο Ελλάδος και επτά Πανελλήνια πρωταθλήματα στα ηλικιακά. Μάλιστα, το 2018 είχε αναδειχθεί ως MVP του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων. 

Έχει αγωνιστεί στις Εθνικές Ομάδες Νέων και Εφήβων της χώρας μας. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Νίκος Κουκμίσης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ, σε μία ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία. Έρχομαι σ' ένα περιβάλλον με αρκετά γνώριμα πρόσωπα, όπως είναι ο προπονητής, Παναγιώτης Γούσιος, όπως και αρκετοί αθλητές με τους οποίους έχω συνεργαστεί στο παρελθόν. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, και τον προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο, για την εμπιστοσύνη τους. Για εμένα ο ΠΑΟΚ αποτελεί μία πρόκληση με τους στόχους πρωταθλητισμού που έχει, και τους οποίους ελπίζω στο τέλος της χρονιάς να πετύχουμε. Να ευχηθώ καλή αγωνιστική χρονιά και μακριά από τραυματισμούς!». 

Καλώς ήρθες Νίκο!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ