Για δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ Morris η Αναστασία Σιδηροπούλου!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 19/07/2022


Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Αναστασία Σιδηροπούλου, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. 

Η Ελληνίδα χαφ, γεννημένη το 2005 και με ύψος 155cm, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», μετά την περσινή πετυχημένη πορεία του ΠΑΟΚ Morris με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. 

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ Morris, η Αναστασία Σιδηροπούλου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Με μεγάλη μου χαρά συνεχίζω για δεύτερη χρονιά στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Κωνσταντίνο Βαρδαλή, και τον προπονητή, Λευτέρη Κανάτα, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Φέτος με ακόμα περισσότερη υπευθυνότητα, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Γνωρίζοντας το προπονητικό τιμ και τις συμπαίκτριες μου, θεωρώ ότι η σεζόν αυτή θα είναι πιο απαιτητική αλλά και ταυτόχρονα πιο αποτελεσματική. Τα όρια είναι για να ξεπερνάμε, και για αυτή την ομάδα είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω!». 

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ