Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Μίλτος Παπαγιώτας!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 25/07/2022


Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Μίλτο Παπαγιώτα, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. 

Ο Έλληνας εξτρέμ, γεννημένος το 2003, προέρχεται από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ, και θα συνεχίσει το... ταξίδι του στην ανδρική ομάδα του Δικεφάλου για ακόμα μία χρονιά. 

Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Μίλτος Παπαγιώτας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον ΠΑΟΚ, καθώς φέτος κλείνω δέκα χρόνια στον Σύλλογο. Ευχαριστώ τους προπονητές, Γιάννη Μπιζέτα και Μίμη Περβανά, οι οποίοι ήταν δίπλα μου στα πρώτα μου βήματα στο χάντμπολ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, και τον προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Θα κάνω ό,τι έκανα όλα αυτά τα χρόνια, θα δώσω την ψυχή μου για την ομάδα. Θέλω να ευχηθώ καλή σεζόν σε όλους, και ο ΠΑΟΚ να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Χαίρομαι που η ομάδα μας φέτος γέμισε με νέα παιδιά, γεμάτα όρεξη. Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, και χωρίς τραυματισμούς». 

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ