Πρώτη για τους «Μάγκες»!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης 4 Αυγούστου, το τμήμα Χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ στο «Σπίτι του Χάντμπολ». 

Ο ανανεωμένος ΠΑΟΚ ξεκινάει την προετοιμασία του, ενόψει μίας απαιτητικής χρονιάς, η οποία μαζί με τις εγχώριες διοργανώσεις περιλαμβάνει και την πρόκληση της Ευρώπης. 

Ο έφορος της ομάδας, Δημήτρης Χασεκίδης, υποδέχτηκε τους παίκτες, τους οποίους καλωσόρισε στην προετοιμασία, και στη συνέχεια έθεσε τους στόχους, οι οποίοι περιλαμβάνουν τον πρωταθλητισμό στις εγχώριες διοργανώσεις, και μία αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη. Τέλος, έκλεισε ευχόμενος μία καλή χρόνια σε όλους, χωρίς τραυματισμούς, και πολλές χαρούμενες στιγμές. 

Στη συνέχεια, δουλειά έπιασε ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Γούσιος, ο οποίος μαζί με το τεχνικό τιμ ξεκίνησε το πρόγραμμα της προπόνησης, το οποίο είχε έμφαση στη φυσική κατάσταση. 

Στην πρώτη προπόνηση δεν έδωσαν το παρών με ειδική άδεια οι Viktor Gigov και Αλέξανδρος Αποστόλου, καθώς και ο Λευκορώσος τερματοφύλακας, Pavel Yarashuk, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Θεσσαλονίκη. 

Καλή χρόνια «Μάγκες»! 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter