Ενισχύει την επίθεση του με Κωνσταντίνα Καλιεντζίδου ο ΠΑΟΚ Morris!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 19/08/2022


Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Κωνσταντίνα Καλιεντζίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. 

Γεννημένη στις 18/07/2001, η Κωνσταντίνα Καλιεντζίδου αγωνίζεται τόσο ως εξτρέμ, όσο και ως σέντερ φορ, και έχει ύψος 170cm. 

Ξεκίνησε την ενασχόληση της με το ποδόσφαιρο στην ηλικία των 9 ετών, διακρινόμενη σε αθλητικά καμπ στα οποία συμμετείχε. 

Στην ηλικία των 12 ετών αγωνίστηκε στο σχολικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ως μαθήτρια του γερμανικού σχολείου Θεσσαλονίκης, στο οποίο μάλιστα ήταν και αρχηγός, κατακτώντας έξι πανελλήνια πρωταθλήματα. 

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της, μεταφέρθηκε στην Γερμανία, παίρνοντας τις πρώτες της παραστάσεις από τον γυναικείο χώρο, αγωνιζόμενη για λογαριασμό της Turbine Potsdam. 

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την φανέλα της VFL Bochum, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Κωνσταντίνα Καλιεντζίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που αποτελώ κομμάτι της Οικογένειας του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Κωνσταντίνο Βαρδαλή, και τον προπονητή, Λευτέρη Κανάτα, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να κατακτήσουμε τρόπαια. Εύχομαι σε όλες και όλους μία χρονιά γεμάτη υγεία!». 

Καλώς ήρθες Κωνσταντίνα!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ