Ώρα τελικού! ΠΑΟΚ Morris-Rangers WFC!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Για τον τελικό του Group 2 του Round 1 του UEFA Women's Champions League, ο ΠΑΟΚ Morris αντιμετωπίζει την Κυριακή 21 Αυγούστου και ώρα 16:30, στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης, την Rangers WFC. 

Ο ΠΑΟΚ Morris, μετά την υπέροχη εμφάνιση του, η οποία συνοδεύτηκε με νίκη-πρόκριση επί της Swansea FC με 2-0, στρέφει το βλέμμα του στον μεγάλο τελικό του ομίλου, περιμένοντας την Πρωταθλήτρια Σκωτίας, Rangers WFC. 

Οι Σκωτσέζοι βρίσκονται στον δρόμο του Δικεφάλου, αποκλείοντας την Ferencvaros με 1-3, στον δικό τους ημιτελικό. 

Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο του ΠΑΟΚ, να δώσει «βροντερό» παρών, βοηθώντας τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» για μία ιστορική πρόκριση. 

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV στο YouTube. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Rangers WFC, ο Λευτέρης Κανάτας και η Μαρία Μήτκου, δήλωσε στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

Λευτέρης Κανάτας: 

«Το παιχνίδι απέναντι στην Rangers WFC θα το χαρακτηρίζει ο γρήγορος ρυθμός, η ένταση και οι δυνατές μονομαχίες. Αμφότερες οι ομάδες προέρχεται από αγώνα νοκ-άουτ νικήτριες, επομένως το υψηλό κίνητρο και η ανεβασμένη ψυχολογία θα παίξουν τον ρόλο τους. Από πλευράς μας, έχουμε δει τον αντίπαλο, αναλύσαμε τα δυνατά και αδύναμα κομμάτια του, επομένως με κατάλληλη συγκέντρωση, αγωνιστική πειθαρχεία, και ετοιμότητα, είμαι σίγουρος ότι θα ανταπεξέλθουμε στα μέγιστα. Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο να έρθει να απολαύσει το παιχνίδι μας!». 

Μαρία Μήτκου: 

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Rangers WFC σ' ένα παιχνίδι το οποίο σίγουρα δεν θα είναι εύκολο. Είναι ένας τελικός και για τις δύο ομάδες. Εμείς έχουμε διαβάσει και αναλύσει τον τρόπο παιχνιδιού της αντιπάλου μας, έχουμε δουλέψει και την δική μας τακτική για τον συγκεκριμένο αγώνα. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε το πλάνο του προπονητή μας και να δώσουμε το 100% μας. Ευχόμαστε να είμαστε εμείς αυτοί που θα φύγουμε με την πρόκριση από το γήπεδο!». 


Κυριακή 21 Αυγούστου 2022
Τελικός Round 1, UEFA Women's Champions League
Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης
16:30, ΠΑΟΚ Morris-Rangers WFC (AC PAOK TV)