Απόλυτη επιτυχία στο Training Camp της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου γυναικών! (pics)

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Με χαμόγελα, όρεξη, και πολύ ποδόσφαιρο, ξεκίνησε το διήμερο Training Camp του τμήματος Ποδοσφαίρου γυναικών, στο Mountas Soccer Center (Στρατάρχου Παπάγου 21, Ελευθέριο Κορδελιό). 

Οι νεαρές αθλήτριες, αφού προμηθεύτηκαν το T-Shirt τους, κατευθύνθηκαν προς το γήπεδο, εκεί όπου τις περίμεναν οι προπονητές της Ακαδημίας, Ευάγγελος Κλείτσας (Κ16) και Άγγελος Παπαδόπουλος (Κ12).

Οι δύο προπονητές, αφού καλωσόρισαν τις νεαρές αθλήτριες στο Camp, τις μίλησαν για τα βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζει μία παίκτρια στον χώρο του ποδοσφαίρου, και στην συνέχεια όλοι μαζί έπιασαν... δουλειά. 

Μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης, μία ιδιαίτερη έκπληξη περίμενε τις συμμετέχουσες, καθώς η αρχηγός της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ, Θωμαή Βαρδαλή, ήταν εκεί, παρακολουθώντας όλη την προπόνηση, ενώ στη συνέχεια μίλησε στις νεαρές παίκτριες για την δική της εμπειρία στον χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου. 

Η πρώτη μέρα έκλεισε με τον λόγο του Υπεύθυνου της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ, Αντώνη Κιουρεξίδη, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τις παίκτριες για την παρουσία τους στο Camp, στη συνέχεια μίλησε για την φιλοσοφία της  Ακαδημίας. 

Η δεύτερη μέρα λόγω των καιρικών συνθηκών δεν θα πραγματοποιηθεί, με τους Υπεύθυνους και Προπονητές της Ακαδημίας να περιμένουν τις αθλήτριες στις προπονήσεις από την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, 19:00-22:00, στο Mountas Soccer Center. 

Επικοινωνία:

Κιουρεξίδης Αντώνης (Υπεύθυνος Ακαδημίας): 6944806844
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter