Ώρα πρεμιέρας! ΠΑΟΚ-ΑΣΕ Δούκα

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για την «πρεμιέρα» της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», τον ΑΣΕ Δούκα. 

Το ανανεωμένο σύνολο του Δικεφάλου, ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα έχοντας ως στόχο να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα, τόσο στις εγχώριες, όσο και στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. 

Ο Δικέφαλος στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, κράτησε έναν βασικό κορμό, πηγαίνοντας σε ποιοτικές προσθήκες παικτών, οι οποίοι έχουν όρεξη και δίψα για διάκριση. 

Το τμήμα Χάντμπολ ανδρών κάνει ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο του ΠΑΟΚ, να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας σε μία απαιτητική «πρεμιέρα», με στόχο να γίνει ο όγδοος παίκτης του γηπέδου.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Για τον αγώνα κόντρα στον ΑΣΕ Δούκα, ο προπονητής, Παναγιώτης Γούσιος, και ο αρχηγός, Νίκος Νικολαΐδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

Παναγιώτης Γούσιος:

«Παίζουμε απέναντι σ' έναν δυνατό αντίπαλο, ο οποίος έχει ενισχυθεί με αρκετές μεταγραφές, οπότε πιστεύω θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο τη φετινή σεζόν. Θεωρώ ότι η προετοιμασία μας κύλησε πολύ καλά. Πιστεύω πως αν ξεπεράσουμε τη νευρικότητα της πρεμιέρας, η οποία συνηθίζεται, θεωρώ πως θα είμαστε έτοιμοι ώστε να αρχίσουμε το πρωτάθλημα με νίκη!». 

Νίκος Νικολαΐδης:

«Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι πρεμιέρες του πρωταθλήματος πάντα εγκυμονούν κινδύνους. Εμείς είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για το παιχνίδι του Σαββάτου». 





Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022
1η αγωνιστική, Handball Premier
Σπίτι του Χάντμπολ
17:00, ΠΑΟΚ-ΑΣΕ Δούκα (AC PAOK TV)