Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-ΑΣΕ Δούκα

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Οι δηλώσεις των Παναγιώτη Γούσιου και Γιώργου Ελευθεριάδη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΑΣΕ Δούκα με 31-27, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Handball Premier. 

Παναγιώτης Γούσιος:

«Ήταν ένα ωραίο και γρήγορο παιχνίδι με επιθετική λογική. Στο δεύτερο ημίχρονο η άμυνα μας δεν ήταν τόσο καλή. Ο Δούκας είναι μια δυνατή ομάδα και θεωρώ πως θα βρίσκεται στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Φέτος έχουμε έξι περιφερειακούς πολύ ποιοτικούς. Εμπιστευόμαστε όλα τα παιδιά. Ακολουθεί το παιχνίδι με τη Δράμα, όπου πιστεύω θα έχουμε στη διάθεση μας και τους Γκίγκοφ και Τζωρτζίνη με στόχο το 2/2».

Γιώργος Ελευθεριάδης:

«Ξεκινήσαμε από την αρχή καλά και είχαμε συνέχεια το προβάδισμα. Δεν κινδυνέψαμε σε κανένα σημείο. Είναι σημαντικό ότι πήραμε τη νίκη στην πρεμιέρα. Έχουμε βάθος πάγκου, όποιος κληθεί να αγωνιστεί δίνει το 100%. Πάνω απ’ όλα είμαστε οικογένεια, κάνουμε παρέα και εκτός γηπέδου. Στη δεύτερη παρουσία μου στον ΠΑΟΚ θέλω να είμαι βασικός παράγοντας στην προσπάθεια να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας, νιώθω πιο έτοιμος και πιο ώριμος να υποστηρίξω την όλη προσπάθεια».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter