Νέα νίκη στο 15ο τουρνουά ΣΕΔΥ για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Νέα νίκη για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo στο 15ο τουρνουά ΣΕΔΥ, επικρατώντας του ΝΟ Χανίων με 10-11. 

Ο Δικέφαλος μετά τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού στην «πρεμιέρα» του τουρνουά με 9-8, πήρε δεύτερη διαδοχική νίκη, παρουσιάζοντας καλό πρόσωπο. 

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο οκτάλεπτο του παιχνιδιού, με τη μία ομάδα να διαδέχεται την άλλη στο σκοράρισμα. Οι «Κρητικοί» ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ, με τον Κουγιούνη να απαντά σε 1-1 και τον Πόλυ Προσινικλή να δίνει το πρώτο «ασπρόμαυρο» προβάδισμα, 1-2. Οι τυπικά γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε δύο περιπτώσεις, 2-2 και 3-3, αφού ο Χαραλαμπόπουλος είχε δώσει στο μεσοδιάστημα νέο προβάδισμα, 2-3. 

Το δεύτερο οκτάλεπτο χωρίστηκε στην... μέση για τις δύο ομάδες. Ο ΝΟ Χανίων ήταν εκείνος που ξεκίνησε με 2-0 σερί, κάνοντας το 5-3, με τον Δικέφαλο να ισοφαρίζει χάρη σε γκολ των Κουγιούνη και Τσολακούδη, 5-5. 

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo έδειξε και πάλι πολύ καλό πρόσωπο στο τρίτο οκτάλεπτο, στο οποίο κυριάρχησε πλήρως. Με γκολ των Milardovic και Κεχαλάρη ο Δικέφαλος πήρε για πρώτη φορά προβάδισμα δύο τερμάτων, 5-7. Οι «Χανιώτες» απάντησαν σε 6-7, με τον Koopman να επαναφέρει την διαφορά στα δύο γκολ, 6-8. Την μεγαλύτερη τιμή της πήρε η διαφορά στο τέλος του τρίτου οκτάλεπτου, καθώς στο γκολ μείωσης των «Κρητικών», 7-8, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo απάντησε με δύο σερί, τα οποία πέτυχαν οι Χαραλαμπόπουλος και Λασκαρίδης, 7-10. 

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής και στους νεαρότερους αθλητές του, θέλοντας να δώσει σε όλους τους παίκτες του ρόστερ ικανοποιητικό χρόνο. Ο Δικέφαλος ήταν εκείνος που ευτύχησε να σκοράρει πρώτος στο τέταρτο οκτάλεπτο, με τον Χαραλαμπόπουλο να κάνει το 7-11. Ο ΝΟ Χανίων πέτυχε τρία σερί τέρματα, ωστόσο η νίκη «βάφτηκε ασπρόμαυρη», με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo να νικά με 10-11. 

Στην τρίτη αγωνιστική του 15ου τουρνουά ΣΕΔΥ, η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:30 το ΝΟ Βουλιαγμένης. 

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-2, 2-5, 3-1

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλάργυρος, Κεχαλάρης 1, Milardovic 1, Τσολακούδης 1, Χαραλαμπόπουλος 3, Προσινικλής Π. 1, Koopman 1, Κουγιούνης 2, Αλειφτήρας, Λασκαρίδης 1, Καρατζάς

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter