Ώρα πρεμιέρας! ΠΑΟΚ-ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
Για την «πρεμιέρα» της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχεται την Κυριακή 2 Οκτωβρίου και ώρα 15:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», τον ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού.
 
Ο «Νταμπλούχος» Ελλάδος, ΠΑΟΚ mαteco, ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις του για τη νέα σεζόν, έχοντας ως στόχο την διατήρηση των κεκτημένων των τελευταίων χρόνων.
 
Απέναντι του, ο ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού, ο οποίος μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα έχοντας ως στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 
Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.
 
Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV.
 
Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού, ο προπονητής του ΠΑΟΚ mαteco, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
 
«Καταρχάς, να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, όταν τελειώσει η χρονιά άπαντες να είναι υγιής. Για την φετινή αγωνιστική χρονιά, οι ομάδες έχουν ενισχυθεί λόγω των χρημάτων που έχουνε πάρει, οπότε θα δούμε σίγουρα ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Δηλαδή, από εκεί που υπήρχαν ομάδες δύο και τριών ταχυτήτων, τώρα πλέον έχουν μπει στη σε αυτή την διαδικασία και άλλες ομάδες, όχι μόνο ο ΠΑΟΚ και η Νέα Ιωνία. Έχει ενισχυθεί σημαντικά η ΑΕΣΧ Πυλαία, ο ΓΑΣ Καματερού, η Αναγέννηση Άρτας, καθώς και η ΑΕΠ Πανοράματος, οπότε θα δούμε ένα πρόγραμμα πιο ανταγωνιστικό, το οποίο θα μας κάνει όλους καλύτερους, τις ομάδες αλλά και τις αθλήτριες ατομικά, αυτό θα ευνοήσει σίγουρα και την Εθνική ομάδα. Για την έναρξη της νέας σεζόν, είμαστε λίγο πριν την 1η αγωνιστική, στην οποία θα υποδεχθούμε τον ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού, όλους τους αγώνες τους αντιμετωπίζουμε σαν να είναι ντέρμπι, παίζουμε στο 100% για να χτίσουμε νοοτροπία. Επίσης, είναι ένα «σκαλοπάτι» για εμάς, διότι είναι τα πρώτα επίσημα παιχνίδια που θα παίξουμε πριν από τις Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Οπότε για εμάς η σημασία και η χρησιμότητα αυτού του αγώνα είναι διπλή, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στον μεγαλύτερο βαθμό, να βρει ρυθμό και όταν έρθει το Ευρωπαϊκό παιχνίδι να είμαστε στη κατάλληλη κατάσταση και να πάρουμε την νίκη που τόσο πολύ θέλουμε».


 
Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022
1η αγωνιστική, Α1 Σπίτι του Χάντμπολ 15:00,
ΠΑΟΚ mαteco-ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού (AC PAOK TV)