Με τρομερή εμφάνιση πήρε νίκη-πρόκριση στα Σκόπια ο ΠΑΟΚ mαteco!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Την πρόκριση του στο Round 3 του EHF European Women's Cup πήρε ο ΠΑΟΚ mαteco, κάνοντας το 2Χ2 απέναντι στην WHC Metalurg, με νίκη στα Σκόπια με 20-31. 

Ο ΠΑΟΚ mαteco παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Τσικνάκη, Μεντεσίδου, Ζενέλι, Χατζηπαρασίδου, Brocardo, Grbavcevic και Vrancic. 

Με πολύ ενέργεια και καλούς συνδυασμούς στην επίθεση, ο Δικέφαλος πήρε από νωρίς το προβάδισμα στο πρώτο μέρος, 1-4. Με Χατζηπαρασίδου και Grbavcevic να ηγούνται επιθετικά, ο ΠΑΟΚ mαteco συνέχισε να διατηρεί το προβάδισμα του, αυξάνοντας όλο και περισσότερο τον ρυθμό του παιχνιδιού στα μέτρα του. Με γκολ της Gomes ο ΠΑΟΚ πήρε την μεγαλύτερη διαφορά στο παιχνίδι, 9-17, την οποία μείωσαν με 2-0 σερί οι αντίπαλοι, 11-17, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ mαteco συνέχισε να παίζει σε υψηλό τέμπο, ανοίγοντας εξαιρετικά το γήπεδο στις σετ επιθέσεις του, κάτι που τον έφερνε με τις καλύτερες δυνατές αξιώσεις απέναντι από το αντίπαλο τέρμα. Ο Δικέφαλος με γκολ της Σεβδίλη πήρε και διψήφια διαφορά στο παιχνίδι, 13-23, επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό του στο γήπεδο. Με την διαφορά να του το επιτρέπει, ο Δημήτρης Πελεκίδης μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες του, με τον ΠΑΟΚ mαteco να παίρνει τη νίκη εύκολα με 20-31. 

ΠΑΟΚ mαteco (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 5, Μαυροσαββίδου, Μεντεσίδου 1, Vrancic 2, Christoforis 1, Σαμολαδά, Αμβροσιάδου 1, Καπρινιώτη, Σεβδίλη 2, Gomes 2, Ζενέλι, Borizovska 3, Grbavcevic 5, Dias 4, Brocardo 3.