Ισοπαλία και συνεχίζει Ευρωπαίος!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Για την 5η αγωνιστική του Προκριματικού Ομίλου του LEN Euro Cup, o ΠΑΟΚ Domus Ergo αντιμετώπισε το πρωί της Κυριακής 16 Οκτωβρίου, την κροατική,  VK Solaris, με την οποία ήρθε ισόπαλος με 9-9.
 
Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Αϊβαλιώτη, Παπαμανωλιουδάκη, Κεχαλάρη, Milardovic, Τσολακούδη, Χαραλαμπόπουλο και Koopman.
 
Στο πρώτο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένες με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Domus Ergo, Αϊβαλιώτη, να εξουδετερώνει εύκολα τα σουτ των αντιπάλων. Ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ με τον Milardovic να κάνει το 1-0. Λίγο αργότερα, ο Χαραλαμπόπουλος έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 και στη συνέχεια έφεραν το σκορ σε ισορροπία, με το οκτάλεπτο να ολοκληρώνεται με 2-2.
 
Το δεύτερο οκτάλεπτο συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό, με τους Κροάτες να παίρνουν προβάδισμα δύο τερμάτων. Οι ασπρόμαυροι να απάντησαν γρήγορα, μειώνοντας σε 3-4 με γκολ του Milardovic. Μετέπειτα, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo είχε μία νευρικότητα στην επίθεση του, κάτι που εκμεταλλευτήκαν οι φιλοξενούμενοι και έκαναν το 3-5. Ο Δικέφαλος έφερε και πάλι την διαφορά στο ένα τέρμα με τον Τσολακούδη να κάνει το 4-5. Στο ίδιο τέμπο, η VK Solaris έκανε το 4-6, με τον Koopman να σκοράρει για το 5-6, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του αγώνα.
 
Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Δικέφαλος βρίσκοντας εκ νέου την συγκέντρωση του έκανε το 6-6 ,με τέρμα του Milardovic. Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo παίζοντας σωστή άμυνα και με τις αποκρούσεις του Αϊβαλιώτη, μπόρεσε να κρατήσει μακριά από τα δίχτυα του τους αντιπάλους του καθ' όλη την διάρκεια της τρίτης περιόδου.
 
Οι ασπρόμαυροι συνέχισαν με την ίδια προσήλωση και το τέταρτο οκτάλεπτο, μπαίνοντας μπροστά στο σκορ με τον Κεχαλάρη να κάνει το 7-6 μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Λίγο αργότερα οι Κροάτες απάντησαν κάνοντας το 7-7. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo μπήκε και πάλι μπροστά στο σκορ με γκολ του Νίκου Προσινικλή το οποίο έφερε τον αγώνα στο 8-7. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν για ακόμη μία φορά, κάνοντας το 8-8. Ο Δικέφαλος πήρε ξανά το προβάδισμα με 9-8, μετά από την δεύτερη εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κεχαλάρη. Οι αντίπαλοι κατάφεραν να φέρουν την αναμέτρηση στα ίσα, με το τελικό σκορ του αγώνα να είναι 9-9.
 
Στην 2η αγωνιστική της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo θα αναμετρηθεί εκτός έδρας την Τετάρτη 19  Οκτωβρίου, με τον Απόλλων Σμύρνης .
 
Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-4, 1-0, 3-3
 
ΠΑΟΚ Domus Ergo (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Λασκαρίδης, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν. 1, Καλαργυρός , Κεχαλάρης 2, Milardovic 3, Τσολακούδης 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Προσινικλής Π., Koopman 1, Κουγιούνης, Αλειφτήρας.