Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Domus Ergo-VK Solaris

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου και του Γιάννη Κεχαλάρη, μετά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Domus Ergo και της VK Solaris, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστική του Προκριματικού Ομίλου της LEN Euro Cup. 

Θοδωρής Χατζηθεοδώρου:

«Καταρχάς είμαι ικανοποιημένος για την πρόκριση και την παρουσία της ομάδας. Δυστυχώς στο τελευταίο παιχνίδι δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, γιατί δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε σωστά το υπέρ μας αποτέλεσμα. Από κει και πέρα επειδή έχω μάθει στη ζωή μου να βλέπω τα θετικά πράγματα μέσα από τα δύσκολα, σημασία έχει ότι η ομάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο και απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί στο ευρωπαϊκό επίπεδο. Μέσα από πολύ σκληρή δουλειά ελπίζω παιχνίδι με το παιχνίδι να έχουμε καλύτερη αγωνιστική εικόνα». 

Γιάννης Κεχαλάρης:

«Μετά από πέντε αγώνες είναι λογικό η ομάδα να εμφανίσει κούραση σε κάποια σημεία του σημερινού παιχνιδιού. Πιστεύω ότι η ομάδα έδωσε τον καλύτερο της εαυτό, απλά η κούραση μας επηρέασε, αφού παίζαμε παιχνίδια με ομάδες υψηλού επιπέδου. Καταφέραμε όλοι μαζί να πάρουμε τις απαιτούμενες νίκες οι οποίες μας οδήγησαν στην πρόκριση. Σήμερα χαρήκαμε το παιχνίδι αλλά υπήρξε στο τέλος η πίκρα της ισοπαλίας, γιατί δεν ήρθε και η πρώτη θέση». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter