Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ Domus Ergo

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για την 2η αγωνιστική της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 21:00, τον Απόλλωνα Σμύρνης. 

Ο Δικέφαλος, μετά την ιστορική ευρωπαϊκή του επιτυχία με την πρόκριση στον επόμενο γύρο του LEN Euro Cup, επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις με δυνατή δοκιμασία κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. 

Η «Ελαφρά ταξιαρχία», η οποία δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του LEN Euro Cup και θα συνεχίσει στο νεοσύστατο LEN Challenger Cup, επιστρέφει και εκείνη στις εγχώριες διοργανώσεις μετά τη νίκη της «πρεμιέρας» επί των Χανίων με 6-14. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Νίκος Καλαργυρός, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαστε ευχαριστημένοι με την επιτυχημένη παρουσία μας στην πρώτη φάση του ευρωπαϊκού θεσμού στον οποίο συμμετείχαμε. Δώσαμε δυνατές αναμετρήσεις, στις οποίες ανταπεξήλθαμε πλήρως. Βρισκόμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο στη σεζόν, οπότε οφείλουμε να επικεντρωθούμε γρήγορα στα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αύριο παίζουμε σε μία δύσκολη έδρα, και θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι, αν θέλουμε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα». 


Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022
2η αγωνιστική, Α1
Κολυμβητήριο Γουδή
21:00, Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ Domus Ergo