Η μεικτή ζώνη του ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών
Οι δηλώσεις του Άγγελου Αγγελίδη και της Ρένιας Καρλάφτη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ γυναικών με 84-90.
 
Άγγελος Αγγελίδης:
 
«Πρώτα απ’ όλα να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ο ΠΑΣ είναι ένας πολύ δυνατός και υπολογίσιμος αντίπαλος, ο οποίος έχει μία πολύ καλή έδρα με πολλούς φιλάθλους και οπαδούς. Επίσης, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στις παίκτριες μου, είναι μαχήτριες. Σκόραραν 90 πόντους και παρά το γεγονός πως βρεθήκαμε με 10 πόντους πίσω κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, είχαν τα ψυχικά αποθέματα και έδειξαν χαρακτήρα, έτσι κερδίσαμε τον αγώνα. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος με τον επιθετικό τρόπο που παίξαμε σήμερα, καθώς σκοράραμε πολλούς πόντους. Οι 90 πόντιοι προήλθανε με ευστοχία στα τρίποντα 57%, επίσης είχαμε πολύ καλό έλεγχο των ριμπάουντ στο δεύτερο ημίχρονο. Τρέξαμε πάρα πολύ, αυτό φαίνεται και από τους 18 αιφνιδιασμούς που είχαμε, με τους 11 από αυτούς να είναι αποτελεσματικοί. Ωστόσο, ενώ στην προηγούμενη αναμέτρηση βελτιώσαμε την αμυντική μας εικόνα, σήμερα δεχθήκαμε 84 πόντους. Πλέον κοιτάμε την συνέχεια, έχουμε ένα παιχνίδι μέσα στην έδρα μας. Θέλουμε την στήριξη και την δύναμη του κόσμου, ώστε να μας ωθήσει στην νίκη το επόμενο Σάββατο».
 
Ρένια Καρλάφτη:
 
«Ήταν μία δύσκολη νίκη, απέναντι σε μία καλή ομάδα και σε μία πολύ δυνατή έδρα. Στην αρχή δεν μπορέσαμε να βγάλουμε στο γήπεδο αυτό που θέλαμε, γι’ αυτό δεν πήραμε και το προβάδισμα. Μετέπειτα κάναμε αυτό που μας ζήτησε ο προπονητής, παλέψαμε πάρα πολύ και βγήκαμε νικήτριες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις συμπαίκτριες μου, όλες συμβάλαμε για την νίκη και είμαι περήφανη. Πάμε δυνατά για την επόμενη αγωνιστική στην έδρα μας».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter