Ζαφειράκης Νάουσας-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για την 5η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Νάουσα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, τον Ζαφειράκη Νάουσας. 

Ο Δικέφαλος, μετά τη νίκη του επί της ΧΑΝΘ, έκανε το 4Χ4 στο πρωτάθλημα, και συνεχίζει με την ψυχολογία στα ύψη ενόψει ενός πολύ απαιτητικού προγράμματος με συνεχόμενους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Απέναντι του, ο Ζαφειράκης Νάουσας, ο οποίος πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 28-38 των Βριλησσίων, στην Αττική. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ζαφειράκη Νάουσας, ο Τάσος Τριανταφυλλίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Έχουμε μπροστά μας μία σειρά απαιτητικών και κρίσιμων αναμετρήσεων, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Πρώτος αντίπαλος η ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας. Πρόκειται για μία πολύ αξιόλογη ομάδα, της οποία η δυναμική δεν αντικατοπτρίζεται ακόμα στον βαθμολογικό πίνακα, και η οποία αγωνίζεται σ' ένα πολύ ιδιαίτερο γήπεδο. Από την πλευρά μας, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για ένα δυνατό παιχνίδι, με μοναδικό στόχο να διευρύνουμε το νικηφόρο σερί μας. Είμαι σίγουρος πως με την απαραίτητη συγκέντρωση και πάθος από το πρώτο λεπτό, θα τα καταφέρουμε». 


Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022
5η αγωνιστική, Handball Premier
ΔΑΚ Νάουσας
18:00, Ζαφειράκης Νάουσας-ΠΑΟΚ