Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για την 2η αγωνιστική της Volleyleague ανδρών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και ώρα 16:30, τον Παναθηναϊκό. 

Ο Δικέφαλος, μετά την πρόκριση του στην φάση των «32» του CEV Challenge Cup με δύο νίκες επί της ελβετικής Nafels, ξεκίνησε με το... δεξί και στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Πήγασου Πολίχνης στο PAOK Sports Arena με 3-0. 

Στο πρώτο «ντέρμπι» της σεζόν, ο Γιόσκο Μιλενκόσκι και οι παίκτες του θέλουν να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο, γνωρίζοντας παράλληλα πως τίποτα δεν τελειώνει από την 2η αγωνιστική, τόσο με θετικό αποτέλεσμα, όσο και με αρνητικό. 

Απέναντι του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος και εκείνος προκρίθηκε στην φάση των «32» του CEV Challenge Cup με δύο νίκες επί της Μιγιάβα από την Σλοβακία. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, πέρασε νικηφόρα από την Κρήτη, επικρατώντας του ΟΦΗ με 0-3 σετ. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του συνδρομητικού καναλιού PAO TV

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι το πρώτο «ντέρμπι» της σεζόν, αλλά θα υπάρξουν ακόμα περισσότερα με τον ίδιο αντίπαλο στη συνέχεια. Είμαστε έτοιμοι, καλά προετοιμασμένοι και σε καλή φυσική κατάσταση, και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για ένα καλό αποτέλεσμα. Οι παίκτες γνωρίζονται μεταξύ τους, και δεν θα έχουμε αρκετές εκπλήξεις. Σίγουρα και οι δύο ομάδες έχουν ισχυρό κίνητρο, καθώς κάθε βαθμός είναι σημαντικός και για αυτό υπάρχει σοβαρό κίνητρο ενόψει της συνέχειας της σεζόν». 
 


Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022
2η αγωνιστική, Volleyleague ανδρών
Γυμναστήριο Αγίου Θωμά
16:30, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (PAO TV)