Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-ΑΟΠ Κηφισιάς

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Οι δηλώσεις του Γιόσκο Μιλενκόσκι και του Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΑΟΠ Κηφισιάς με 3-0, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Volleyleague ανδρών. 

Γιόσκο Μιλενκόσκι:

«Το πρώτο και το τρίτο σετ ήταν εύκολο για εμάς. Στο δεύτερο σετ όμως είχαμε πρόβλημα. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Πέρα από τη νίκη, χάσαμε και τον Γιόρνα και σε 3 ημέρες παίζουμε με την Μοντάνα για την Ευρώπη. Μιλήσαμε μαζί του, μιλήσαμε και με τους γιατρούς, δεν πιστεύω ότι είναι σοβαρό το πρόβλημα. Ίσως πρέπει να λείψει μια εβδομάδα. Είναι σίγουρο όμως ότι θα χάσει το πρώτο ματς. Έχουμε όμως παίκτες. Τον Ράπτη, τον Σωτηρίου, τον Μούχλια. Δε θα είναι εύκολο το ματς με την Μοντάνα. Είναι πρώτη αυτή τη στιγμή στη Βουλγαρία. Επίσης μπαίνουμε σε μια σειρά συνεχόμενων αγώνων ανά τρεις ημέρες, αφού μετά το πρώτο ματς με την Μοντάνα, πάμε στην Κρήτη για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ακολουθεί νέο ταξίδι στη Βουλγαρία για την ρεβάνς και μετά έχουμε την αναμέτρηση με τον Μίλωνα. Προετοιμαζόμαστε όμως κατάλληλα».

Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις: 

«Κυριαρχήσαμε στο πρώτο σετ, παίζοντας πολύ καλά στο μπλοκ και την άμυνα. Στο δεύτερο σετ δεν μπήκαμε καλά, αλλά αποδώσαμε στα τέλη, ωστόσο θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το σετ νωρίτερα. Οι αντίπαλοι απέκτησαν ψυχολογία και μας πίεσαν με το σερβίς τους, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και κατακτήσαμε το δεύτερο σετ, όπως κάναμε και με τον Πήγασο Πολίχνης. Πιστεύω η κατάκτηση του δεύτερου σετ ήταν το «κλειδί» για το 3-0, καθώς ο αντίπαλος άδειασε αφού αντί για 1-1 το παιχνίδι έγινε 2-0». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter