Παναθλητικός-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Για την 5η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στις Συκιές την Κυριακή 6 Νοεμβρίου και ώρα 14:00, τον Παναθλητικό.

Ο Δικέφαλος, μετά την εντός έδρας επικράτηση επί της Δάφνης με 75-62, διεύρυνε το σερί νικών του στις δύο, πετυχαίνοντας παράλληλα την τρίτη του στο πρωτάθλημα. 

Με την ψυχολογία στα ύψη, τα κορίτσια του Άγγελου Αγγελίδη προετοιμάστηκαν σκληρά για το τοπικό «ντέρμπι», γνωρίζοντας τους... κινδύνους που κρύβουν τέτοιου είδους αναμετρήσεις. 

Απέναντι του, ο Παναθλητικός Συκεών, ο οποίος στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές δεν έχει «γευτεί» την χαρά της νίκης. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι του Παναθλητικού στο YouTube. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθλητικό, ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θα χρειαστούμε τον κόσμο δίπλα μας στις Συκιές. Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς σχετικά με την συνέχεια του πρωταθλήματος, έτσι ώστε να πάρουμε τη νίκη και να διευρύνουμε το σερί μας. Ο Παναθλητικός είναι μία νεοφώτιστη ομάδα, έχει δύσκολη έδρα, αλλά παρόλα αυτά η ομάδα μας βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, και πιστεύω ότι οι παίκτριες θα δώσουν το 100% ώστε να πάρουμε τη νίκη». 


 

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022
5η αγωνιστική, Α1
ΔΑΚ Επταπυργίου
14:00, Παναθλητικός-ΠΑΟΚ