Ηλυσιακός-ΠΑΟΚ Domus Ergo

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Για την 4η αγωνιστική της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, τον Ηλυσιακό. 

Ο Δικέφαλος επέκτεινε το νικηφόρο σερί του, κερδίζοντας εκτός έδρας, αυτή το Παλαιό Φάληρο με 7-9, και πλέον ψάχνει τη νίκη η οποία θα τον διατηρήσει στην πρώτη τετράδα του ομίλου του. 

Απέναντι του, ο Ηλυσιακός, ο οποίος δεν έχει «γευτεί» ακόμα την χαρά της νίκης, γνωρίζοντας ήττες στις πρώτες αναμετρήσεις τις οποίες έχει δώσει στην μεγάλη κατηγορία.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ηλυσιακό, ο Χρήστος Λασκαρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Μετά από μια αρκετά καλή εμφάνιση απέναντι στο Φάληρο , θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις κόντρα σε μια ομάδα που έχει δείξει καλά στοιχεία στην αρχή του πρωταθλήματος. Συγκεντρωμένοι και ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή μας, θα πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που θα μας βοηθήσουν και  ψυχολογικά για την απαιτητική συνέχεια του πρωταθλήματος. Έχουμε αποκτήσει έναν πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό μετά από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Με την απαιτούμενη προσήλωση  θα συνεχίσουμε και στο αυριανό παιχνίδι πετυχαίνοντας τη νίκη».
 
Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022
Πόλο ανδρών
4η αγωνιστική, Α1
Ιλίσιο Δημοτικό Κολυμβητήριο
15:00, Ηλυσιακός-ΠΑΟΚ Domus Ergo