Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γούσιου και του Νίκου Κουκμίση, μετά την ισόπαλη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Handball Premier με 24-24.
 
Παναγιώτης Γούσιος:
 
«Θεωρώ πως γενικά ήμασταν καλοί στον αγώνα. Ένα αγωνιστικό πρόβλημα για εμάς ήταν η απουσία του Αλέξανδρου Αποστόλου, ο οποίος εχθές στη προπόνηση υπέστη διάστρεμμα. Λόγω αυτού, δεν μπορούσαμε να δώσουμε ανάσες στο κέντρο της άμυνας μας και αυτό χάλασε λίγο την εικόνα της ομάδας στο δεύτερο μισό του αγώνα, η οποία κατά τα άλλα ήταν πολύ καλή. Όπως είναι λογικό, τα παιδιά τα οποία έπαιζαν στο κέντρο της άμυνας κουράστηκαν παραπάνω, με αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο να χάσουν κάποιες μονομαχίες τις οποίες κέρδιζαν στο πρώτο. Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει ή και να έχουμε χάσει, έχουμε μία χαρμολύπη. Ωστόσο είναι μία περίοδος στην οποία οι αγώνες είναι ο ένας μετά τον άλλο και δεν έχουμε τον χρόνο να στεναχωρηθούμε ή να χαρούμε και  πλέον κοιτάμε την αναμέτρηση με τον ΟΣΦΠ η οποία είναι σε τρεις ημέρες. Η παρουσία του κόσμου μας βοήθησε πάρα πολύ, δύο χρόνια μας είχε λείψει καθώς λόγω του κορονοϊού δεν μπορούσαμε να τους έχουμε δίπλα μας. Πάντα στο τμήμα του Χάντμπολ οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ήταν μία έξτρα δύναμη, ακόμη και όταν η ομάδα έπαιζε σε χαμηλότερες κατηγορίες. Τους θέλουμε στο πλευρό μας γιατί πραγματικά μας δίνουν ένα παραπάνω κίνητρο, οι παίκτες μας δίνουν και την ψυχή τους στο γήπεδο».
 
Νίκος Κουκμίσης:
 
«Ήταν ένα ντέρμπι από το πρώτο δευτερόλεπτο, ο αγώνας πήγαινε τέρμα-τέρμα, έπαιζαν οι δύο πρωτοπόροι. Μας βοήθησε απίστευτα πολύ ο κόσμος σήμερα, ήταν γεμάτο το γήπεδο και αυτό μας έδωσε απίστευτη ώθηση. Πήραμε τον πολύτιμο βαθμό, αν και πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε την νίκη, πιο πολύ χάσαμε μόνοι μας, τους δώσαμε την ευκαιρία ενώ ήμασταν με δύο γκολ μπροστά για μία στιγμή στο τελευταίο πεντάλεπτο. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ΟΣΦΠ, θέλουμε να το πάρουμε και αυτό για να μείνουμε πρώτοι στην βαθμολογία. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ φέτος έχει μία πολύ καλή και νεανική ομάδα, μας είχαν όλοι ξεγραμμένους και μιλούσαν μόνο για την ΑΕΚ και τον ΟΣΦΠ. Με την σημερινή εμφάνιση αν και δεν πήραμε την νίκη, δείξαμε ότι είμαστε και εμείς δυνατοί, ότι διεκδικούμε τον τίτλο και ότι θα είμαστε και εμείς στους τελικούς».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter