Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Montana

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Οι δηλώσεις του Γιόσκο Μιλενκόσκι και του Μπρετ Ουόλς, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Montana με 3-0, στο πλαίσιο του Game 1, της Φάσης των «32» του CEV Challenge Cup.

Γιόσκο Μιλενκόσκι:
 
«Αυτό ήταν το πρώτο βήμα, όμως στην έδρα της Montana θα είναι δύσκολος ο επαναληπτικός αγώνας. Μπορεί σήμερα να μην έπαιξαν καλά και να έλειπαν ένας-δύο παίκτες τους αλλά πρόκειται για μία καλή ομάδα και είναι δύσκολο να παίζεις στην έδρα τους γιατί έχουν μικρό γήπεδο και πηγαίνει πολύς κόσμος. Εμείς πλέον χρειαζόμαστε μία νίκη με διαφορά τουλάχιστον δύο σετ για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Πιστεύω πως στον επαναληπτικό θα έχουμε στη διάθεση μας τον Χάις Γιόρνα, επίσης, σήμερα ο Σωτήρης Σωτηρίου έπαιξε πολύ καλά και πιστεύω πως θα είμαστε αυτοί που πρέπει και στην επόμενη αναμέτρηση».
 
 
Μπρετ Ουόλς:
 
«Ήταν πραγματικά ωραία η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους που ήρθαν και στήριξαν την προσπάθεια μας, είναι πάντα ευχάριστη η παρουσία του κόσμου και μας βοηθά πολύ. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι συνολικά, βοηθήσαμε όλοι σε διάφορες στιγμές του αγώνα, αυτό είναι πολύ σημαντικό και παρά την απουσία του Γιόρνα μπορέσαμε και ήμασταν ένα συμπαγές σύνολο. Είχαμε μία καλή απόδοση και είμαι περήφανος για την σημερινή μας προσπάθεια».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter