ΠΑΟΚ-ΑΕΣΧ Πυλαίας

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για την 8η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», τον ΑΕΣΧ Πυλαίας. 

Ο Δικέφαλος επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη, έχοντας λίγο χρόνο προετοιμασίας για την εμβόλιμη αγωνιστική, με μοναδικό στόχο τη νίκη, η οποία θα τον διατηρήσει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. 

Το σύνολο του Παναγιώτη Γούσιου, γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες που κρύβονται σε τέτοιου είδους παιχνίδια, με τον Έλληνα τεχνικό και τους παίκτες του ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζουν κάθε παιχνίδι με το ίδιο πάθος και σοβαρότητα. 

Απέναντι του, ο ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες, ύστερα από ένα αρνητικό σερί επτά αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη, επικρατώντας των Βριλησσίων με 29-26. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο Νίκος Τζωρτζίνης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Συνεχίζουμε μία σειρά απαιτητικών αγώνων με αντίπαλο αυτή τη φορά την ομάδας της Πυλαίας. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι από εδώ και πέρα, καθώς διανύουμε μία κρίσιμη περίοδο του πρωταθλήματος, με διαδοχικούς αγώνες. Η Πυλαία έχει ένα νεανικό σύνολο και έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία από την αρχή της χρονιάς. Για αυτό θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί. Πιστεύω αν μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και έχουμε τον κόσμο δίπλα μας, θα πάρουμε τους δύο βαθμούς της νίκης». 


Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022
8η αγωνιστική, Handball Premier
«Σπίτι του Χάντμπολ»
18:00, ΠΑΟΚ-ΑΕΣΧ Πυλαίας (AC PAOK TV)