Montana Volley-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για την «ρεβάνς» της Φάσης των «32» του CEV Challenge Cup, o ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Βουλγαρία, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, την Montana Volley. 

Ο Δικέφαλος, μετά τη νίκη του στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ με 0-3, τρέχει αήττητο σερί τριών αγώνων, το οποίο θέλει να επεκτείνει ακόμα περισσότερο, παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση στους «16». 

Το σύνολο του Γιόσκο Μιλενκόσκι χρειάζεται δύο σετ για να προκριθεί, ενώ σε περίπτωση ήττας με 3-0 ή 3-1 θα παίξει την πρόκριση σε «χρυσό» σετ το οποίο κρίνεται στους 15 πόντους. 

Απέναντι του, η Montana Volley η οποία μετά τις δύο σερί ήττες από ΤΣΣΚΑ Σόφιας και ΠΑΟΚ, επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της Dobrudzha 07 με 3-1, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Βουλγαρίας. 

Για το παιχνίδι κόντρα στην Montana Volley, o προπονητής της ομάδας, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Κάναμε το πρώτο βήμα πρόκρισης στην έδρα μας, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Η Montana στην Θεσσαλονίκη δεν έπαιξε καλά, ωστόσο πρόκειται για μία καλή ομάδα η οποία μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα. Το γήπεδο τους είναι πιο μικρό, έχει κόσμο, ο οποίος θα τους δώσει κίνητρο. Εμείς είμαστε έτοιμοι να προκριθούμε. Έχουμε την επιστροφή του Γιόρνα, ο οποίος θα παίξει εφόσον χρειαστεί. Το γεγονός πως χρειαζόμαστε δύο σετ για την πρόκριση δεν αλλάζει κάτι, εμείς πάμε να κερδίσουμε. Έχουμε πολλές ευκαιρίες για την πρόκριση, πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι να παίξουμε και να προκριθούμε!». 



Τέταρτη 16 Νοεμβρίου 2022
2ος αγώνας Φάση των «32», CEV Challenge Cup
Sport Complex Ogosta
18:00, Montana Volley-ΠΑΟΚ