Αερωπός Έδεσσας-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για την 9η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Έδεσσα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 19 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, τον τοπικό Αερωπό. 

Ο Δικέφαλος, επέστρεψε στις νίκες μετά την επικράτηση επί του ΑΕΣΧ Πυλαίας με 30-26, και πλέον στρέφει το βλέμμα του στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις, έχοντας ως στόχο να διατηρηθεί στα υψηλά... στρώματα του βαθμολογικού πίνακα. 

Απέναντι του, ο Αερωπός Έδεσσας, ο οποίος επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας στην Αθήνα των Βριλησσίων με 33-37, μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα κόντρα σε Δούκα και Διομήδη Άργους. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον Αερωπό Έδεσσας, ο Νικόλας Κουκμίσης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Μετά από μία καλή εμφάνιση και νίκη κόντρα στην Πυλαία, έχουμε μία δύσκολη... έξοδο στην Έδεσσα, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία απ' ό,τι έχουμε δει, μέσα στην έδρα της καμία ομάδα δεν έχει περάσει εύκολα. Για εμάς είναι το τελευταίο παιχνίδι από αυτή τη σειρά αγώνων στην οποία είχαμε εννέα παιχνίδια σε 30 μέρες, οπότε καλούμαστε να ξεπεράσουμε και την συσσωρευμένη κούραση, αλλά και τους μικροτραυματισμούς που αντιμετωπίζουμε. Αναμένουμε ένα... ντέρμπι, αλλά πιστεύω αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα πάρουμε τη νίκη». 


Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022
9η αγωνιστική, Handball Premier
ΔΑΚ Έδεσσας
18:00, Αερωπός Έδεσσας-ΠΑΟΚ