Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-ΑΟΝΣ Μίλων

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Οι δηλώσεις του Γιόσκο Μιλενκόσκι και του Χάις Γιόρνα, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Μίλωνα με 3-0. στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Volleyleague ανδρών.

Γιόσκο Μιλενκόσκι:
 
«Παίξαμε καλά, κάναμε ένα καλό παιχνίδι, σοβαρό και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που ήρθαν σήμερα να βοηθήσουν. Κάναμε αυτό που θέλαμε, αν και στο πρώτο και δεύτερο σετ δεν ήταν τόσο εύκολα, γιατί ο Μίλωνας έχει καλή ομάδα, δεν μπορείς να παίξεις αν δεν είσαι σοβαρός. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είχαμε καλό μπλοκ και transition, ο Μίλωνας δεν ήταν τόσο καλός στο μπλοκ. Κάναμε προπόνηση όλη την εβδομάδα».
 
Χάις Γιόρνα:
 
«Πιστεύω παίξαμε συνολικά καλά, ο Μίλωνας είναι μια ομάδα η οποία παίζει καλό Βόλεϊ και δεν κάνει πολλά λάθη. Γενικά παίξαμε καλά, νομίζω πως ο Βαν Ντεν Τρις πετούσε φωτιές σήμερα, σε αντίθεση με εμένα που δεν ήμουν σε τόσο καλή μέρα αλλά η υπόλοιπη ομάδα ήταν σε φανταστική φόρμα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτούς τους πολύτιμους τρεις βαθμούς. Είμαστε ένα μαχητικό σύνολο και δεν αφήνουμε τις ομάδες που έρχονται στην έδρα μας να μας πιέσουν, τους δείχνουμε πως είμαστε ο μεγάλος ΠΑΟΚ. Δεν είναι εύκολο να παίζεις κόντρα σε τέτοιες ομάδες αλλά κάναμε φανταστική δουλειά, για αυτό κερδίσαμε με 3-0 και μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοση μας απόψε».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter