ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ! ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για την 8η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00, στο PAOK Sports Arena, τον ΟΣΦΠ. 

Ο Δικέφαλος συνεχίζει αήττητος τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, αφού επικράτησε του ΖΑΟΝ με 3-0, νίκη η οποία τον διατήρησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς στις επτά αγωνιστικές. 

Άπαντες στο τμήμα Βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο, να δώσει δυναμικό «παρών» στο «Παλατάκι», δίνοντας ώθηση με την φωνή και τον μοναδικό παλμό τους στις παίκτριες του Δικεφάλου, με στόχο ακόμα μία νίκη. 

Απέναντι του, ο ΟΣΦΠ, ο οποίος επικράτησε του Άρη με 3-1 στου «Ρέντη», και επέκτεινε το νικηφόρο σερί τους στους πέντε αγώνες, νίκη η οποία τον κράτησε στην δεύτερη θέση με 18 βαθμούς. 

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV, στην κατηγορία των 4.99€ τον ΜΗΝΑ «Live streamings 4 (for) members».

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ, ο προπονητής της ομάδας, Μάρκο Φενόλιο, δήλωσε: 

«Μεγάλο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Είμαστε σε καλή κατάσταση, δουλέψαμε πολύ στη τακτική που θα ακολουθήσουμε. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία. Ελπίζω ο κόσμος να δώσει δυναμικό παρόν και να μας στηρίξει». 


Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022
8η αγωνιστική, Volleyleague γυναικών
PAOK Sports Arena
17:00, ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ (AC PAOK TV)