Το καθήκον του κόντρα στην ΑΕΚ!

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών
Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην  Α1 Πόλο γυναικών ο ΠΑΟΚ, κερδίζοντας στην 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος την ΑΕΚ με 11-8.
 
Οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και σπατάλησαν κάτι παραπάνω από την μισή περίοδο ώστε να σκοράρουν. Η Ηρώ Καρυπίδου έκανε το 1-0 για τον ΠΑΟΚ και οι φιλοξενούμενες απάντησαν σε 1-1. Η Ηρώ Καρυπίδου διπλασίασε τα τέρματα της και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-1, με το οποίο ολοκληρώθηκε και το πρώτο οκτάλεπτο.
 
Στην δεύτερη περίοδο οι «ασπρόμαυρες» μπήκαν δυναμικά εκδηλώνοντας την πρώτη επίθεση η οποία όμως δεν μετουσιώθηκε σε γκολ. Η Τζούρκα αμέσως μετά «είπε όχι», όμως αργότερα οι φιλοξενούμενες ισοφάρισαν σε 2-2, Η Πουστινίκοβα έδωσε ξανά το προβάδισμα τον ΠΑΟΚ κάνοντας το 3-2, ενώ η Μέλινα Καρυπίδου πήγε το σκορ στο 4-2. Στη συνέχεια με δύο συνεχόμενα γκολ οι παίκτριες τις ΑΕΚ ισοφάρισαν και το πρώτο μισό του αγώνα ολοκληρώθηκε με τις «ασπρόμαυρες» να κάνουν το 5-3.
 
Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Δικέφαλος επέκτεινε γρήγορα το προβάδισμα του σε 6-4 με την Φραγκιά να βρίσκει δίχτυα. Μετέπειτα οι φιλοξενούμενες μείωσαν σε 6-5, όμως ο ΠΑΟΚ απάντησε με τις Γραικού και Φραγκιά να κάνουν το 8-5 και με αυτό το σκορ ολοκληρώθηκε η τρίτη περίοδος.
 
Στο τέταρτο οκτάλεπτο οι «ασπρόμαυρες» έκαναν πολύ σωστή διαχείριση του σκορ. Μπορεί οι φιλοξενούμενες να πλησίασαν στο 8-7, όμως ο ΠΑΟΚ με γκολ της Ηρώ Καρυπίδου και της Γραικού πήγε στο 11-7. Μέχρι το τέλος του αγώνα το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 11-8
 
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Βέργου, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, εκτός έδρας, κόντρα στον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο γυναικών.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-3, 3-1, 3-3

ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Βέργος): Λεριώτη-Συκά, Μπίκου, Πουστινίκοβα 1, Τζελέπη, Καρυπίδου Μελίνα 1, Παρασκευοπούλου, Γραικού 1, Μαχίλη, Φραγκιά 3, Λαμπρούση, Στόγιου, Δαραβίγκα, Τζούρκα, Καρυπίδου Ηρώ 5, Ταυρίδου.