Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Οι δηλώσεις του Μάρκο Φενόλιο και των Ιωάννα Πολυνοπούλου, Καρολίνα Ζαροσλίνσκα-Κρολ, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΟΣΦΠ με 3-0, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών.

Μάρκο Φενόλιο:

«Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος. Το 3-0 ίσως ήταν όνειρο αλλά παίξαμε σε υψηλό επίπεδο. Δείξαμε ότι είμαστε ετοιμοπόλεμοι. Θέλω μόνο να πω πράβο στα κορίτσια που με ακούν καθημερινά. Τους είπα να παίξουν σαν πολεμίστριες, αυτό έκαναν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνισή τους».

Καρολίνα Ζαροσλίνσκα-Κρολ:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς. Δεν περιμέναμε ότι θα κερδίζαμε 3-0, αλλά ήμασταν πολύ δυνατές και μαχητικές. Έχουμε μία δυνατή ομάδα, είμαστε μαχήτριες. Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα πολύ σκληρά. Δείχνουμε βελτίωση, και αυτό φαίνεται από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα». 

Ιωάννα Πολυνοπούλου:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό που είμαστε αήττητοι σε οκτώ αγώνες. Ήταν ένα από τα ντέρμπι της χρονιάς, και το θέλαμε πάρα πολύ, αυτό φάνηκε. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για τους τρεις βαθμούς. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο, θέλουμε να γεμίζει το γήπεδο σε κάθε παιχνίδι, ειδικά στα ντέρμπι. Μας δίνει μία ώθηση παραπάνω, και σήμερα είναι συμμέτοχος σε αυτή τη νίκη!». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter