Ώρα Ευρώπης! ΠΑΟΚ-Brno

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «32» του Women's CEV Cup, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00, στο PAOK Sports Arena, την Brno από την Τσεχία. 

Ο Δικέφαλος, ξεκινά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του από το... σπίτι του, θέλοντας να επεκτείνει ακόμα περισσότερο το αήττητο σερί του, μετά τα συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα στην Ελλάδα. 

Με σύμμαχο τον κόσμο του, τον οποίο το τμήμα βόλεϊ γυναικών θέλει στο πλευρό του, ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης. 

Απέναντι του, η Brno, η οποία την φετινή χρονιά δεν κάνει ανάλογη πορεία όπως την περσινή. Οι Τσέχες μπορεί την περσινή χρονιά να τερμάτισαν στην δεύτερη θέση, ωστόσο φέτος στα μισά της διαδρομής βρίσκονται στην έκτη θέση. 

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του Cosmote Sport 9HD.

Για το Game 1 κόντρα στην Brno, ο προπονητής της ομάδας, Μάρκο Φενόλιο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι σημαντικό παιχνίδι γιατί είναι το πρώτο σ' αυτό το ζευγάρι και είναι στην έδρα μας, οπότε πρέπει να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Η νίκη με καθαρό σκορ είναι το ζητούμενο και δεδομένης της κατάστασης που είμαστε θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είμαστε το φαβορί καθώς δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα από την Ιταλία ή την Πολωνία, αλλά σίγουρα κι η Μπρνο θέλει προσοχή».


Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022
1ος αγώνας Φάση των «32», CEV Women's Cup
PAOK Sports Arena
16:00, ΠΑΟΚ-Brno (Cosmote Sport 9HD)