Ελπίδες Καρδίτσας-ΠΑΟΚ Morris

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Για την 5η αγωνιστική της Women's Football League, o ΠΑΟΚ Morris ταξιδεύει στην Καρδίτσα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00, τις τοπικές Ελπίδες.
 
Ο ΠΑΟΚ Morris μετά την μεγάλη και ιστορική νίκη επί του Άρη με 9-0, έχει πολύ καλή ψυχολογία θέλει να επεκτείνει το νικηφόρο σερί του ώστε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.
 
Απέναντι του, οι Ελπίδες Καρδίτσας, οι οποίες στην προηγούμενη αγωνιστική νίκησαν την ΑΕΛ με 0-1, ενώ μετρούν συνολικά τρεις νίκες και μία ήττα και βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς.
 
Για το παιχνίδι κόντρα στις Ελπίδες Καρδίτσας, ο προπονητής της ομάδας, Λευτέρης Κανάτας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
 
«Η καλή εμφάνιση του προηγούμενη αγώνα που συνδυάστηκε και με ευρύ σκορ, ανέβασε κι άλλο το πήχη της ομάδας μας. Όσο αναφορά την αγωνιστική μας εικόνα,  ο αυριανός αγώνας μας δίνει την δυνατότητα να κρατήσουμε αυτόν τον ρυθμό και να μπορέσουμε να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας, έχοντας πάντα στο μυαλό το θετικό αποτέλεσμα και μόνο την νίκη».
 
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022
5η αγωνιστική, Women's Football League
Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας
15:00, Ελπίδες Καρδίτσας-ΠΑΟΚ Morris