Π. Βέργος: «Να έχουμε υγεία και να καμαρώνουμε τα τμήματα του ΠΑΟΚ!»

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Το δικό του απολογισμό για το πρώτο μισό της φετινής σεζόν, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές του, έκανε μέσω του acpaok.gr, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Βέργος. 

Έναν απολογισμό του πρώτου μισού της σεζόν...

«Η ομάδα σε γενικές γραμμές ανταποκρίθηκε τόσο στις ανάγκες του Πρωταθλήματος όσο και στους στόχους τους οποίους είχαμε βάλει, κέρδισε στις αναμετρήσεις τις οποίες είχαμε σκοπό να διεκδικήσουμε και να νικήσουμε. Το πρόσημο σε ένα γενικό πλαίσιο είναι θετικό».

Τι κρατάτε από το 2022 συνολικά;

«Ήταν μία απαιτητική και δύσκολη χρονιά. Η ομάδα συμμετείχε στην Α1 μετά από αρκετά χρόνια και είχε πολλές νέες και νεαρές αθλήτριες, χρειαζόταν μία σωστή διαχείριση ώστε να πετύχει η ομάδα τον στόχο της παραμονής. Φυσικά η προσπάθεια συνεχίζεται και στα τέλη του 2022, με την δεύτερη χρονιά στην Α1, στην οποία επίσης τα κορίτσια πήραν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Κρατάμε τα θετικά και δουλεύουμε ενόψει της συνέχειας και της νέας χρονιάς».

Ένα μήνυμα που θέλετε να στείλετε στον κόσμο της ομάδας...

«Καταρχάς το σημαντικότερο είναι να έχουμε όλοι υγεία, ώστε να καμαρώνουμε τα τμήματα του ΠΑΟΚ είτε σε ερασιτεχνικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, για να έχουμε τον κόσμο της ομάδας ευχαριστημένο τόσο από την προσπάθεια μας όσο και με τα αποτελέσματα που θα έρθουν».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter