ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ! ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για τον δεύτερο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου και ώρα 21:30, στο PAOK Sports Arena, τον Παναθηναϊκό. 

Ύστερα από το «κλειστό» 3-2 στο Μαρούσι, η πρόκριση για την ημιτελική φάση του Λιγκ Καπ είναι απολύτως ανοικτή, με τον Δικέφαλο να έχει ως πλεονέκτημα την έδρα του, και τον Παναθηναϊκό τη νίκη του στο πρώτο παιχνίδι. 

Οι δύο ομάδες μετά τον μεταξύ τους αγώνα, έδωσαν τέσσερις αναμετρήσεις για Ευρώπη και Πρωτάθλημα, με τον ΠΑΟΚ να πετυχαίνει δύο νίκες και τον Παναθηναϊκό τρεις. 

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα, εκτός προγράμματος, από τον Πήγασο στην Πολίχνη, απάντησε με τρεις νίκες απέναντι σε Βίκινγκ (Τσάλεντζ Καπ), Αριστοτέλη Σκύδρας και Κηφισιά (Πρωτάθλημα). 

Αντίστοιχα, ο ΠΑΟΚ παραμένει στην πρώτη δυάδα του πρωταθλήματος, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις του για τον πρώτο γύρο με 21 βαθμούς, και είναι έτοιμος να διεκδικήσει όλους τους εγχώριους τίτλους. 

Άπαντες στο τμήμα βόλεϊ ανδρών του Δικεφάλου, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο, να δώσει δυναμικό παρών στο Παλατάκι, «σπρώχνοντας» την ομάδα στην πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€ 

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της ομάδας, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Μας περιμένει ένα ακόμα δύσκολο και αμφίρροπο παιχνίδι. Αγωνιζόμαστε απέναντι στον περσινό πρωταθλητή και κάτοχο του Λιγκ Καπ. Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό, αλλά εννοείται πως ελπίζουμε σε θετικό αποτέλεσμα, ειδικά με το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού, το οποίο ήταν 3-2 κατά μας, αλλά θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει. Πιστεύω πως αν διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι, θα κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους, με μία καλή εμφάνιση και αποτέλεσμα!». 


Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022
2ος αγώνας Προημιτελική Φάση, Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς»
PAOK Sports Arena
21:30, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (ΕΡΤ3 HD)