Η Συνέντευξη Τύπου του 1ου Πανελλαδικού τουρνουά Ποδοσφαίρου γυναικών! (pics)

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
 
Θεσσαλονίκη, 2/1/2023
 
Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena, το μεσημέρι της Δευτέρας 2 Ιανουαρίου, σχετικά με το πρώτο Πανελλαδικό τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών, το οποίο διοργανώνει ο ΠΑΟΚ.
 
Το 1ου Πανελλαδικό τουρνουά Ποδοσφαίρου γυναικών το οποίο διοργανώνει ο ΠΑΟΚ και το Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης είναι Επίσημος Υποστηρικτής, θα διεξαχθεί το διήμερο 2 και 3 Ιανουαρίου και σε θα συμμετάσχουν οι ομάδες: ΠΑΟΚ Β', Ολυμπιάδα Υμηττού Β', Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης και Αριστοτέλειο Κολλέγιο.
 
Στη Συνέντευξη Τύπου μίλησαν οι: Αντώνης Κιουρεξίδης (Υπεύθυνος Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Γυναικών ΠΑΟΚ), Σωτήρης Σιβούδης (Υπεύθυνος Αναγέννησης Αλεξανδρούπολης), Έλενα Παπαϊωάννου (Υπεύθυνη Α.Σ. Ολυμπιάδα Υμηττού), Μανώλης Σολοποτιάς (Προπονητής ΠΑΟΚ Β’), Γιώργος Χατζόγλου (Προπονητής Αριστοτέλειο Κολλέγιο),  Νικόλαος Μητριτζίκος (Προπονητής Αναγέννησης Αλεξανδρούπολης) και Κώστας Οσκανιάν ( Προπονητής Α.Σ. Ολυμπιάδας Υμηττού Β’). Ενώ παραβρέθηκε και ο Προπονητής Εθνικών ομάδων Κορασίδων – Νεανίδων, Γιώργος Παπακώστας.
 
Όσα είπαν οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ:
 
Αντώνης Κιουρεξίδης (Υπεύθυνος Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Γυναικών ΠΑΟΚ):
 
«Ο σκοπός του τουρνουά είναι η προβολή του γυναίκειου Ποδοσφαίρου, ούτως ή άλλως ο ΠΑΟΚ λειτουργεί με αυτόν τον γνώμονα. Επίσης, στόχος είναι η σύσφιξη σχέσεων με τις ομάδες από όλη την Ελλάδα».
 
Μανώλης Σολοποτιάς (Προπονητής ΠΑΟΚ Β’):
 
«Χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία! Είμαστε τυχεροί για την διοργάνωση ενός τέτοιου τουρνουά. Ο ΠΑΟΚ πάντα είναι πρωτοπόρος στο γυναικείο Ποδόσφαιρο και στην ανάπτυξη του, καλλιεργεί τόσο στις ακαδημίες όσο και στο γυναικείο τμήμα. Σε εμάς τους προπονητές της ομάδας μας δίνεται η δυνατότητα να έχουμε ενότητα μεταξύ των τμημάτων και αρμονική συνεργασία, ευχαριστούμε για αυτό την διοίκηση του ΑΣ ΠΑΟΚ και τους υπευθύνους του τμήματος . Φυσικά σκοπός όλων στον είναι η ανάπτυξη του γυναικείου Ποδοσφαίρου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις ομάδες οι οποίες ήρθαν να συμμετάσχουν στο τουρνουά και να ευχηθώ σε όλες και σε όλους υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Μακάρι να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια το τουρνουά, να ακολουθήσουν και άλλες ομάδες το παράδειγμα του ΠΑΟΚ και να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι για το καλό του γυναικείου Ποδοσφαίρου».
 

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ