Όλα για όλα κόντρα στο Ρέθυμνο!

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Για την Α' Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, όπου και αντιμετώπισε το απόγευμα της Τετάρτης 4 Ιανουαρίου το ΝΟ Βουλιαγμένης, από τον οποίο και ηττήθηκε με 9-4.

Μ' ένα δυνατό τεστ ξεκίνησε το νέο έτος για το πόλο γυναικών, το οποίο αντιμετώπισε μία ομάδα η οποία είναι παραδοσιακή δύναμη στο ελληνικό γυναικείο πόλο, έχοντας από την αρχή του αγώνα τον τίτλο του φαβορί. 

Τα κορίτσια του Παναγιώτη Βέργου κερδίζουν σημαντικό έδαφος παιχνίδι με το παιχνίδι, συλλέγοντας πολύτιμες εμπειρίες, τις οποίες μάλιστα την φετινή σεζόν συνδυάζουν με θετικά αποτελέσματα. Αυτά τα θετικά αποτελέσματα έχουν φέρει τον ΠΑΟΚ στην πρώτη οκτάδα του βαθμολογικού πίνακα. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Βέργου, το Σάββατο 7 Ιανουαρίου και ώρα 13:00, εκτός έδρας, κόντρα στο ΝΟ Ρεθύμνου, για την 11η αγωνιστική της Α1. 

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 5-1, 2-2, 0-1.

ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Βέργος): Μπίκου, Πουστινίκοβα 1, Τζελέπη, Καρυπίδου Μελίνα, Παρασκευοπούλου, Γραικού, Ακιλμπάγιεβα, Φραγκιά 2, Τσάκα, Τζούρκα, Καρυπίδου Ηρώ 1.