Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Οι δηλώσεις του Άγγελου Αγγελίδη και της Χρύσας Κιλαζίδου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 81-60, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ γυναικών. 

Άγγελος Αγγελίδης:

«Επιστρέψαμε στις νίκες, κάνοντας παράλληλα καλές εμφανίσεις, τόσο με την Ελευθερία Μοσχάτου, όσο και σήμερα με τον ΠΑΣ. Θέλω να συγχαρώ τις παίκτριες μου, διότι εκτελούν το πλάνο στο 100% σε κάθε παιχνίδι και δίνουν ό,τι έχουν για να πάρουμε τη νίκη. Σε ακόμα ένα παιχνίδι είχαμε πέντε παίκτριες με διψήφιο αριθμό πόντων, και την Κατσαμούρη η οποία σκόραρε εννέα. Τα δύο πρώτα δεκάλεπτα μας έδωσαν τη νίκη, πήραμε μία μεγάλη διαφορά. Ήταν μία μεγάλη και σημαντική νίκη για εμάς. Θέλω να συγχαρώ και την ομάδα του ΠΑΣ, η οποία πιστεύω μπορεί να κάνει πολλά. Έχει έναν πολύ καλό προπονητή, τον οποίο σέβομαι απεριόριστα!».

Χρύσα Κιλαζίδου:

«Για εμάς η εβδομάδα τελείωσε με δύο στα δύο, και είμαστε πολύ χαρούμενες, διότι ήταν πολύ σημαντικά αυτά τα αποτελέσματα για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ανταπεξήλθαμε στους τραυματισμούς και τις αρρώστιες, οι οποίες μας ταλαιπώρησαν, και ελπίζουμε στη συνέχεια να είμαστε αρχικά όλες υγιείς και ενωμένες, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας!». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter