Το καθήκον του κόντρα στο Παλαιό Φάληρο!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην  Α1 Πόλο ανδρών ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, κερδίζοντας στην 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος το Παλαιό Φάληρο με 12-9.

Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Αλειφτήρα, Καλαργυρό, Κεχαλάρη, Μιλάρντοβιτς, Τσολακούδη,  Χαραλαμπόπουλο και Κούπμαν.
 
Ο Δικέφαλος μπήκε πολύ δυναμικά στην αναμέτρηση και έκανε το 2-0 πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό. Πιο συγκεκριμένα, ο Μιλάρντοβιτς άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά ο Κεχαλάρης έκανε το 2-0 και διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ. Ο Αλειφτήρας εξουδετέρωσε τις όποιες προσπάθειες των φιλοξενούμενων και μετέπειτα ο Κεχαλάρης πήγε το σκορ στο 3-0. Στη συνέχεια ο Κούπμαν έκανε το 4-0, ενώ η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 4-1.
 
Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε ελαφρώς. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-2, όμως οι «ασπρόμαυροι» απάντησαν γρήγορα με τον Σαλέχ να κάνει το 5-2. Στη συνέχεια ο Νίκος Προσινικλής έκανε το 6-2 και ο Μιλάρντοβιτς με πέναλτι το 7-2. Μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου μισού του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι μείωσαν κατά δύο τέρματα και ο Μιλάρντοβιτς βρίσκοντας για άλλη μία φορά δίχτυα, διαμόρφωσε το σκορ σε 8-4.
 
Στην τρίτη περίοδο και οι δύο ομάδες «κατέβασαν στροφές». Οι παίκτες του Φαλήρου έκαναν το 8-5, όμως ο Κούπμαν πήγε ξανά την διαφορά στα τέσσερα τέρματα κάνοντας το 9-5. Λίγο αργότερα ο Μιλάρντοβιτς έκανε το 10-5 και άνοιξε κι άλλο την ψαλίδα του σκορ. Το τρίτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να πηγαίνουν το σκορ στο 10-6.
 
Στο τέταρτο οκτάλεπτο το τέμπο περιέμεινε στα ίδια επίπεδα. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 10-7 και ο ΠΑΟΚ «έσπασε το φράγμα» των δέκα τερμάτων, με το τον Μιλάρντοβιτς να κάνει το 11-7. Το ίδιο «σκηνικό»
επαναλήφθηκε, με τον Κεχαλάρη αυτή την φορά να κάνει το 12-8. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον πίνακα του σκορ να γράφει 12-9.
 
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου και ώρα 14:00, εκτός έδρας, απέναντι στον ΑΟ Χανίων, στο πλαίσιο της Α’ Φάσης του Stoiximan.gr Κυπέλλου Ελλάδας Υδατοσφαίρισης ανδρών.
 
Τα οκτάλεπτα: 4-1, 4-3, 2-2, 2-3

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν. 1, Καλαργυρός, Κεχαλάρης 3, Μιλάρντοβιτς 5, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος, Λασκαρίδης, Κούπμαν 2, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Σαλέχ 1, Καραντζάς.