ΠΑΟΚ Morris-Άβαντες Χαλκίδας

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Για την 6η αγωνιστική της Women's Football League, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχεται την Κυριακή 8 Ιανουαρίου και ώρα 15:00, στο Αθλητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ, τους Άβαντες Χαλκίδας. 

Στο πρώτο παιχνίδι για το 2023 για τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες», ο Δικέφαλος θέλει να διατηρήσει το αήττητο σερί του, το οποίο τον έχει φέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Ύστερα από το εμφατικό «διπλό» στην Καρδίτσα με 0-4, ο ΠΑΟΚ Morris τελείωσε το 2022 με 5Χ5 και βρίσκεται με 15 βαθμούς στην πρώτη θέση. 

Απέναντί του, οι Άβαντες Χαλκίδας, μία ομάδα με τελείως διαφορετικούς στόχους από αυτούς του ΠΑΟΚ Morris, η οποία δεν έχει γευτεί ακόμα την χαρά της νίκης στις πρώτες αγωνιστικές. 

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV, εφόσον οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή της Νέας Μεσημβρίας το επιτρέψουν. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στους Άβαντες Χαλκίδας, ο προπονητής της ομάδας, Λευτέρης Κανάτας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ξεκινάμε το νέο έτος τις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας απέναντι στην Χαλκίδα. Ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να παρουσιαστούμε με σοβαρότητα και απόλυτα πειθαρχημένοι στο πλάνο μας. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ως ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας, το οποίο είναι το πρωτάθλημα. Να ευχηθούμε καλή χρονιά, με υγεία, και χωρίς τραυματισμούς!». 


Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023
6η αγωνιστική, Women's Football League
Αθλητικό Κέντρο ΠΑΟΚ
15:00, ΠΑΟΚ Morris-Άβαντες Χαλκίδας