ΠΑΟΚ mαteco-ΑΕΠ Πανοράματος

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Για την 11η αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχεται το Σάββατο 14 Ιανουαρίου και ώρα 19:30, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», την ΑΕΠ Πανοράματος. 

Οι «Νταμπλούχες» επιστρέφουν στο... σπίτι τους, για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα για το 2023, θέλοντας να επεκτείνουν το νικηφόρο σερί τους. Το Final-4 του Κυπέλλου πλησιάζει, και έτσι οι παίκτριες του Δημήτρη Πελεκίδη αντιμετωπίζουν κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα, ως δυνατά «τεστ» ενόψει των πρώτων παιχνιδιών τα οποία θα κρίνουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Απέναντί τους, η ΑΕΠ Πανοράματος, η οποία ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της για το νέο έτος, επικρατώντας του ΓΑΣ Καματερού με 29-27. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΠ Πανοράματος, η Αθηνά Καπρινιώτη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι το δεύτερο ματς μετά την διακοπή. Έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, και θα τα δώσουμε όλα όπως κάθε φορά για τη νίκη. Περιμένουμε τον Κόσμο του ΠΑΟΚ να είναι δίπλα μας, όπως κάνει σε κάθε αγώνα!». 

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023
11η αγωνιστική, Α1
Σπίτι του Χάντμπολ
19:30, ΠΑΟΚ mαteco-ΑΕΠ Πανοράματος