Νίκη χαρακτήρα για τον ΠΑΟΚ Morris!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Women's Football League ο ΠΑΟΚ Morris, κερδίζοντας στην 7η αγωνιστική τα Τρίκαλα Θεόνη με 1-0.
 
Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Μιλγιόγια, Γκούνη, Δοϊρανλή, Κατσάνου, Μήτκου, Σιδηροπούλου, Χαλατσογιάννη, Γκορνέλα, Βαρδαλή, Γιαννακά και Ακίντα.
 
Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν «αναγνωριστικά» για τις δύο ομάδες. Στο 8’ η Ακίντα με διπλή ευκαιρία βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο διαιτητής έδειξε χέρι στην προσπάθεια της επιθετικού του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια οι «ασπρόμαυρες» έχοντας τα ηνία του αγώνα προσπάθησαν να ανεβάσουν ρυθμό, καθώς λόγω των πολλών διακοπών δεν υπήρχε ένα τέμπο. Στο 24’ η Ακίντα απείλησε ξανά με σέντρα-σουτ, η μπάλα όμως κατέληξε άουτ. Έντεκα λεπτά αργότερα, η Σιδηροπούλου κέρδισε φάουλ χαμηλά στην αριστερή γραμμή, την εκτέλεση ανέλαβε η Μήτκου και έκανε ένα γέμισμα στην αντίπαλη περιοχή, το οποίο όμως μετά από μία φάση διαρκείας κατέληξε άουτ.
 
Στο 38’ η Ακίντα με μία όμορφη ατομική ενέργεια από τα δεξιά, σούταρε μέσα από την περιοχή, η αντίπαλη τερματοφύλακας όμως απέκρουσε την μπάλα. Στο επόμενο λεπτό, οι Βαρδαλή και Σιδηροπούλου είχαν μία εξερετική συνεργασία με την μπάλα να καταλήγει στα πόδια της Μήτκου, αυτή με την σειρά της έκανε μία σέντρα από τα αριστερά, την οποία όμως εξουδετέρωσε η άμυνα των Τρικάλων. Στο 43΄η Γιαννακά με τρομερή κεφαλιά άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0 για τον ΠΑΟΚ Morris, μετά από σέντρα της Μήτκου. Έτσι «έκλεισε» και το πρώτο μέρος του αγώνα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 1-0.
 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ Morris να κάνει την πρώτη του αλλαγή, η Μπασούρηστη πέρασε θέση της Σιδηροπούλου. Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» μπήκαν δυναμικά, δημιουργώντας ευκαιρίες. Στο 51’ η Βαρδαλή απείλησε με σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η αντίπαλη άμυνα έδιωξε και στη συνέχεια με ένα όμορφο κοντρόλ η Ακίντα κατέβασε την μπάλα και σούταρε, χωρίς ωστόσο να προκαλέσει ανησυχία στην ομάδα των Τρικάλων. Τέσσερα λεπτά μετά, η Ακίντα «έσπασε» την μπάλα στην Χαλατσογιάννη μέσα στην περιοχή, αυτή σούταρε όμως η τερματοφύλακας εξουδετέρωσε την επίθεση. Στο 59’ με ωραία ατομική ενέργεια η Χαλατσογιάννη η πέρασε τρεις παίκτριες, όμως η πάσα της για την Μήτκου ήταν πολύ δυνατή και κατέληξε απευθείας άουτ. Επτά λεπτά μετά σε μία φάση διαρκείας, η Βαρδαλή σούταρε και η αντίπαλη άμυνα απομάκρυνε με κεφαλιά.
 
Ο Δικέφαλος στο 79’ έκανε την δεύτερη του αλλαγή, με την Καλιεντζίδου να περνά στην θέση της Κατσάνου. Στο 84’ η Μπασούρη σκόραρε, όμως το γκολ είναι ως μη γινόμενο, καθώς ο διαιτητής επίδειξε σε θέση οφσάιντ την Ακίντα η οποία έδωσε την ασίστ με κεφαλιά. Στο 90’ τα Τρίκαλα είχαν την δική τους στιγμή στην αναμέτρηση καθώς κέρδισαν φάουλ κοντά στην περιοχή του ΠΑΟΚ, η μπάλα κατέληξε απευθείας άουτ ωστόσο είχε ήδη δοθεί επιθετικό φάουλ. Στην τελευταία επίθεση του αγώνα, μετά από μία φάση διαρκείας, η Καλιεντζίδου είχε την δική της ευκαιρία όμως η μπάλα κατέληξε άουτ έτσι, η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με 1-0.
 
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Λευτέρη Κανατάς, απέναντι στην ΑΕΛ, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Women's Football League.
 
ΠΑΟΚ Morris (Κανάτας):  Μιλγιόγια, Γκούνη, Δοϊρανλή, Κατσάνου (79’ Καλιεντζίδου), Μήτκου, Σιδηροπούλου (46’ Μπασούρη), Χαλατσογιάννη, Γκορνέλα, Βαρδαλή, Γιαννακά, Ακίντα.