ΠΑΟΚ-Παναθλητικός

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών
Για την 16η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου και ώρα 15:00, στο PAOK Sports Arena, τον Παναθλητικό.
 
Οι «ασπρόμαυρες» με σύμμαχο την έδρα τους, θέλουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και στον δρόμο των νικών, συνεχίζοντας να διεκδικούν μια θέση στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα.
 
Απέναντί τους, ο Παναθλητικός, ο οποίος βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στην προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε του Πρωτέα Βούλας.
 
Για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθλητικό, ο Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
 
«Θα είναι ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι για εμάς. Την Κυριακή επιστρέψαμε στην Θεσσαλονίκη μετά τον εκτός έδρας αγώνα και είχαμε στην διάθεση μας 48 ώρες για να προπονηθούμε και να ετοιμαστούμε για αυτή την αναμέτρηση. Θα έχουμε ένα δύσκολο έργο απέναντι σε μία ομάδα η οποία έχει ενισχυθεί πάρα πολύ στον δεύτερο γύρο, έχει πάρει δύο ξένες και την πρώην παίκτρια μας την Θεοδώρου. Είναι ένας σημαντικός και κομβικός αγώνας για εμάς, ώστε να ανέβουμε υψηλότερα στην βαθμολογία. Περιμένουμε οι παίκτριες μας να δώσουν ό,τι καλύτερο μπορούν στο γήπεδο και  θέλουμε να πάρουμε την νίκη παίζοντας ωραίο μπάσκετ».
 
Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023
16η αγωνιστική, Α1
PAOK Sports Arena
15:00, ΠΑΟΚ- Παναθλητικός