Με το... βλέμμα στον Εθνικό

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για την 1η αγωνιστική της Β' Φάσης της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξίδεψε στον Πειραιά, όπου και αντιμετώπισε τον ΟΣΦΠ, γνωρίζοντας την ήττα με 20-5.

Η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος ξεκίνησε μ' ένα πολύ δυνατό τεστ για τους παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το οποίο χρησιμοποίησαν με στόχο να μετρήσουν τις δυνάμεις τους ενόψει των απαιτητικών αγώνων που έρχονται. 

Έτσι, ο Έλληνας τεχνικός μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής και στους νεαρότερους αθλητές του, βγάζοντας παράλληλα συμπεράσματα τα οποία θα χρησιμοποιήσει στο επερχόμενα παιχνίδια τα οποία έρχονται, και τα οποία είναι άκρως σημαντικά για την πορεία του Δικεφάλου. 

Το πρώτο μέρος απέναντι στον ΟΣΦΠ «έκλεισε» στο 9-1, με το παιχνίδι να λήγει 20-5.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου και ώρα 15:00, εντός έδρας, κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς, για την 2η αγωνιστική. 

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 4-1, 6-3, 5-1

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θόδωρος Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανωλιουδάκης, Ν. Προσινικλής, Καλαργυρός, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς 2, Λασκαρίδης, Χαραλαμπόπουλος 1, Π. Προσινικλής, Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Σάλεχ.