Η μεικτή ζώνη του ΑΕΛ-ΠΑΟΚ Morris

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Κανάτα, της Έσε Ακίντα και της Μαρίας Μήτκου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Morris επί της ΑΕΛ με 1-2, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Women's Football League. 

Λευτέρης Κανάτας:

«Έτσι όπως διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο, κάτι το οποίο δεν έχουμε ξαναζήσει, μπήκαμε μέσα στα αποδυτήρια και είπαμε πως υπάρχει πίστη στην ομάδα, και έχουμε δουλέψει σκληρά όλο αυτόν τον καιρό για να είμαστε πρωταθλητές. Μπήκαμε στο γήπεδο στο δεύτερο μέρος, προσπαθώντας μέχρι και το τελευταίο λεπτό για τη νίκη, το πιστεύαμε. Θέλω να σταθώ στο γεγονός πως στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στις φάσεις, με αποτέλεσμα με μία φάση η Λάρισα να βάλει γκολ, οπότε δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει πως μπορεί να διεκδικήσει κάτι. Αυτό πρέπει να το δουλέψουμε, να είμαστε πιο αποτελεσματικοί μπροστά. Είχαμε ένα χαμένο πέναλτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την διαχείριση των παικτριών. Η νίκη είναι τεραστίων διαστάσεων για το πνεύμα νικητή που έβγαλαν σήμερα τα κορίτσια, πολλά συγχαρητήρια!». 

Έσε Ακίντα:

«Συνέβη ένα θαύμα σήμερα! Δεχθήκαμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο μας έκανε δύσκολο το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε σαν ΠΑΟΚ, κάναμε την ανατροπή, και πήραμε τη νίκη. Δείξαμε χαρακτήρα!». 

Μαρία Μήτκου:

«Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη έδρα. Δεν μετουσιώσαμε τις ευκαιρίες σε γκολ, και δεχτήκαμε γκολ στη μοναδική φάση που έκανε η Λάρισα σε όλο το παιχνίδι. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια, πιστεύουμε στην ομάδα, και είπαμε ότι θα μπούμε στο γήπεδο για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Πιέσαμε σε όλο το γήπεδο, δεν παρατήσαμε καμία μπάλα, και ευτυχώς το αποτέλεσμα ήρθε και είμαστε πολύ χαρούμενοι για την ανατροπή αλλά και για το γεγονός πως η ομάδα έδειξε για ακόμα μία φορά χαρακτήρα πρωταθλητή!». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter