Δυναμώνει σημαντικά στο πίβοτ με Sanja Dabevska ο ΠΑΟΚ mαteco!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 27/01/2023


Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Sanja Dabevska, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023. 

Γεννημένη στα Σκόπια στις 3/4/1996, η Sanja Dabevska αγωνίζεται ως πίβοτ και έχει ύψος 185cm. 

Έκανε τα πρώτα βήματα της τη σεζόν 2014-2015 αγωνιζόμενη για την WHC Metalurg, στην οποία αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες, τόσο από το κομμάτι του πρωταθλητισμού, όσο και από ευρωπαϊκές παραστάσεις παίζοντας στο EHF Cup Winners Cup. 

Τη σεζόν 2018-2019 πήρε μεταγραφή στην ZRK Kumanovo, με την οποία κατέκτησε την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, ενώ αγωνίστηκε και στο EHF Women's Cup. 

Η σεζόν 2019-2020 την βρήκε για πρώτη φοράς εκτός Σκοπίων, πραγματοποιώντας την πρώτη της θητεία σε ελληνική ομάδα, παίζοντας με την φανέλα του ΟΦΝΙ. Με την ομάδα της Αττικής πέτυχε 16 γκολ σε 12 αγώνες στην Α1, σκοράροντας τέσσερα τέρματα και στο EHF Women's Cup. 

Την σεζόν 2020-2021 αγωνίστηκε στην Ουγγαρία με την φανέλα της DDKA Dunaujvaros, και την επόμενη σεζόν (2021-2022) στην Ρουμανία για λογαριασμό CSM Deva.

Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν αγωνιζόταν στην Lokomotiva Zagreb από την Κροατία, στην οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, οι οποίες συνέβαλλαν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα που έχει η πρώην ομάδα της, ενώ αγωνίστηκε και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση το EHF Women's Champions League. 

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της χώρας της, με την οποία έχει αγωνιστεί τόσο στο EHF Euro, όσο και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ mαteco, η Sanja Dabevska, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Ήρθα στον ΠΑΟΚ διότι θέλω να συμβάλλω στην κατάκτηση του «νταμπλ», αφού αυτός είναι και ο βασικός στόχος της ομάδας. Επιπλέον, η Θεσσαλονίκη είναι κοντά στο σπίτι μου, κάτι το οποίο με κάνει να νιώθω ακόμα πιο όμορφα». 

Welcome Sanja! 

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ