Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Νίκη Λευκάδας

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Οι δηλώσεις του Άγγελου Αγγελίδη και της Ζάντα Ουίλιαμς, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Νίκης Λευκάδας με 66-65, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ γυναικών. 

Άγγελος Αγγελίδης:

«Συναντήσαμε μία πολύ σκληρή και δυνατή άμυνα από τη Νίκη Λευκάδας, γι' αυτό και σκοράραμε μόλις 27 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Μπορώ να πω ότι μας μπλόκαραν με την επιθετική τους άμυνα, αλλά και εμείς δεν αντιδράσαμε όπως έπρεπε, οπότε όταν είσαι χαλαρός δεν είναι το ίδιο. Στα αποδυτήρια μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είπαμε πως αν δεν γίνουμε επιθετικοί δεν θα διεκδικήσουμε τίποτα στο παιχνίδι. Μπήκαμε πολύ καλύτερα στο δεύτερο μέρος σκοράροντας 20 και 19 πόντους σε κάθε περίοδο, καμία σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Σφίξαμε την άμυνα μας και μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη κόντρα σε μία πάρα πολύ δύσκολη ομάδα. Θέλω να τονίσω ότι για εμένα έχουν ένα από τους καλύτερους προπονητές του πρωταθλήματος. Θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στις παίκτριες μου. Με χαροποιεί το γεγονός πως βγάζουν χαρακτήρα στις δύσκολες στιγμές και να είναι ενωμένες. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Νίκη Λευκάδας». 

Ζάντα Ουίλιαμς:

«Είμαι πολύ περήφανη για την ομάδα μου, διότι παλέψαμε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο παλέψαμε σκληρά στο δεύτερο και κάναμε την ανατροπή η οποία μας έδωσε τη νίκη». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter